Een bericht van onze directeur Ellis de Boer

Lieve ouders en verzorgers,

 

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen op de website van onze school. Als directrice heb ik actief contact met de leerkrachten en leerlingen. Ik vind het ook belangrijk dat u als ouder of verzorger bij mij terecht kan. Ik vind jet belangrijk dat leerlingen naast cognitieve vaardigheden ook ruimte krijgen om zich in de praktijk te ontwikkelen. 

Ik hoop jullie snel in de school te zien!

Groet,

Ellis de Boer

Vakdocent gym

Bas is onze vakdocent gym. Hij zorgt tijdens zijn gymlessen voor een goed pedagogisch klimaat. Hij wil met zijn lessen de kinderen vaardigheden aanleren. Ook zorgt hij voor activiteiten waarbij de leerlingen samen moeten werken en zichzelf kunnen ontwikkelen. In het kader van de brede context organiseren Bas samen met de school elke woensdag een sportmiddag. 

 


Vakdocent groen

Kees is onze vakdocent groen. Kees heeft het beheer over de moestuinen van de klassen op school. Hij komt 1 keer in de week 2 uur langs om met de kinderen de moestuin te onderhouden en de kinderen lessen aan te bieden over de verzorging van planten en verbeteren van de wereld. 

Vakdocent muziek

Janneke is onze vakdocent muziek. Janneke is een leerkracht die veel verschillende instrumenten kan spelen en over kan dragen naar de kinderen. Janneke speelt in het Twens orkest waarbij ze viool speelt. Daarnaast speelt ze in een band waar ze wekelijks zingt voor zalen vol. Janneke komt bij elke donderdag langs om elke klas een uur muziek te geven.

Vakdocent Engels

Dit is Sarah en zij is onze Engels docent. Een keer in de week op dinsdag komt Sarah met Barry en Emy (handpoppen) een Engels les verzorgen.

In deze lessen komen verschillende SLO doelen aan bod. Zij probeert Engels op een leuke en leerzame manier te verzorgen. De leerkracht zorgt voor materiaal waarmee de klas de rest van de week aan de slag kan.

Docenten van Stamgroepen

Groep 1/2A, Juf Roos

Groep 1/2B, Juf Marieke

Groep 3, Meneer Bram

Groep 4, Meneer Mark

Groep 5, Juf Maartje

Groep 6, Juf Karin

Groep 7, Meneer Mika

Groep 8, Meneer Leon